Deel de parkeerplaats van jouw club en start met bijverdienen!

Bijverdienen met jouw sportclub, school of andere maatschappelijke organisatie? Deel dan de parkeerplaats met een ander via Parkyourcar!In het kader van de Sharing Week (21-27 oktober) geven we vanaf de Dag van de Duurzaamheid op 9 oktober een gegarandeerde aanmeldfee aan verenigingen in betaald parkeren zones die één of meerdere parkeerplekken online aanbieden via Parkyourcar.

Wanneer de parkeerplaatsen dan ook daadwerkelijk worden verhuurd, begint het échte verdienen! Dit kan variëren van enkele tientjes tot duizenden euro’s per maand. Wij zullen de plek flink promoten, maar uiteraard kun je dit als actieve vereniging of organisatie ook zelf doen!

Parkyourcar en de buurt
Parkyourcar is een Social Enterprise en zet zich in voor het milieu, de lokale economie en sociale samenhang in buurten.  Wij vinden dat ruimte veel beter benut kan worden. Leegstaande bedrijventerreinen in de weekenden en de avonduren, leegstaand vastgoed en leegstaande opritten en onderkelderde parkeergarages overdag. Door die ruimte beter te benutten is de aanleg van nieuwe parkeergarages of parkeerplekken minder snel nodig. Ruimte die vrijkomt kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld fietsparkeren, groenvoorzieningen en speeltuintjes. Parkyourcar wil autoluwe buurten en centra realiseren, met meer ruimte voor fietsers en voetgangers in gezondere, aantrekkelijkere, veiligere en gastvrijere steden.

Parkyourcar ontvangt 20% commissie op parkeeromzet van aanbieders waarvan 1 tot 5% naar de Stichting Goed Parkeren gaat om buurten mooier, schoner, gezonder en veiliger te maken. Voorwaarden daarbij zijn uiteraard voldoende aanbod en een optimale bezettingsgraad van parkeerplekken in een bepaalde buurt of stadsdeel. 

Over deze activiteit

Categorie Mobiliteit
Locatie De Ruyterkade 128, AMSTERDAM
Tijd Hele dag
Organisatie Parkyourcar
Website http://www.parkyourcar.com/

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Carina van Selling