Gratis parkeerschijf bij boeken van parkeerplaats Amsterdam op 9 okt. via Parkyourcar

Ga jij op 9 oktober naar Amsterdam en neem je tˇch die auto? Boek dan een parkeerplek via Parkyourcar en vervolg je reis te voet, met je vouwfiets of... met de pont! Wie op 9 oktober via ons een parkeerplaats reserveert, krijgt een luxe Parkyourcar parkeerschijf cadeau.Ga jij op 9 oktober naar Amsterdam en neem je tóch die auto? Boek dan een parkeerplek aan de Distelweg via Parkyourcar en vervolg je reis te voet, met je vouwfiets of... met de pont! Wie op 9 oktober via ons een parkeerplaats reserveert, krijgt een luxe Parkyourcar parkeerschijf cadeau*.

Op onze locatie Distelweg 113 (New Energy Docks) is ruime parkeergelegenheid. Het is direct aan het IJ gelegen en op 50 meter afstand vanaf de Distelwegveer (vaart alleen door de week) die Noord met het centrum verbindt met de Westerdoksdijk (www.ilovenoord.nl/de-pont). Verder is EYE en de Buiksloterveer op 15 min loopafstand, met 4 minuten varen naar CS. 

Ter plekke nog geen betaald parkeren zone, echter je hebt gegarandeerd een plek, je auto staat binnen de hekken van een bedrijfsverzamelpand, bij restaurant The Rock drink je heerlijke koffie en door te parkeren via Parkyourcar ondersteun je de Stichting Goed Parkeren. 

Parkyourcar en de buurt
Parkyourcar is een Social Enterprise en zet zich in voor het milieu, de lokale economie en sociale samenhang in buurten.  Wij vinden dat ruimte veel beter benut kan worden. Leegstaande bedrijventerreinen in de weekenden en de avonduren, leegstaand vastgoed en leegstaande opritten en onderkelderde parkeergarages overdag. Door die ruimte beter te benutten is de aanleg van nieuwe parkeergarages of parkeerplekken minder snel nodig. Ruimte die vrijkomt kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld fietsparkeren, groenvoorzieningen en speeltuintjes. Parkyourcar wil autoluwe buurten en centra realiseren, met meer ruimte voor fietsers en voetgangers in gezondere, aantrekkelijkere, veiligere en gastvrijere steden.

Parkyourcar ontvangt 20% commissie op parkeeromzet van aanbieders waarvan 1 tot 5% naar de Stichting Goed Parkeren gaat om buurten mooier, schoner, gezonder en veiliger te maken. Voorwaarden daarbij zijn uiteraard voldoende aanbod en een optimale bezettingsgraad van parkeerplekken in een bepaalde buurt of stadsdeel. 

 

*) zo lang de voorraad strekt

Over deze activiteit

Categorie Mobiliteit
Locatie De Ruyterkade 128, AMSTERDAM
Tijd Tussen 09.00-23.00 uur
Organisatie Parkyourcar
Website http://http://www.parkyourcar.com/parkeren/parkeerplaatsen/dagtickets--5-bij-new-energy-docks?startdate=2015/10/09%2000:00

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Carina van Selling