Workshop E-waste

Weelec zal op de Dag van de Duurzaamheid twee workshops Circulaire Economie verzorgen aan leerlingen van Citaverde . Als dé maatschappelijk verantwoorde verwerker van elektronisch afval is Weelec een mooi praktijk voorbeeld van een bedrijf met een duurzaam verdienmodel.

Wij hebben er zin in!Weelec  is dé maatschappelijk verantwoorde verwerker van elektrisch en elektronisch afval. De grondstoffen uit deze reststroom worden op duurzame wijze herwonnen. Tijdens dit proces, dat deels handmatig is, worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet.

Weelec gaat voor het creëren van een positieve impact op mens én milieu. Het leveren van een bijdrage aan een circulaire economie in Nederland is een van onze speerpunten. Duurzaamheidseducatie en het creëren van bewustwording over de noodzaak van een circulaire economie passen hier dan ook perfect in. In dat kader verzorgt Weelec twee workshops waarin het duurzame bedrijfsmodel van Weelec centraal staat. Leerlingen gaan zelf aan de slag met het demonteren van e-waste om zo te ontdekken welke kostbare en schaarse grondstoffen hierin verwerkt zijn. 

Over deze activiteit

Categorie C2C & Recycling
Locatie Windmolen 4/6, Maastricht
Tijd 09.30
Organisatie Weelec
Website http://weelec.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Bo Smits Valérie Meijs