DressCode010 made in 4 haven!

Ik Jenny Netten heb me aangemeld om Global Citizen te zijn. Een jonge vrouw van 48 jaar uit Rotterdam, die denkt in mogelijkheden en met passie en Maatschappelijk onderneemt . Recyclen van producten is noodzakelijk geworden. Wij mensen bevuilen onze habitat en het is tijd dat we met oplossing aankomen en moeder Aarde beter gaan behandelen .Ik Jenny Netten ,

zal aanwezig zijn bij CityLab010 voor dromers , denkers en doeners. 

 

Ik Jenny Netten wil graag van start gaan met deze http://www.parley.tv/vortex5 Movement. Ik vraag hulp van onze Rotterdamse baan loze Burgers , bedrijfsleven , gemeente Rotterdam , Scholen en Hogere school Rotterdam Willem de Koning Academie. 

In Rotterdam in mijn (Droom)haven. Onze plastic (soep) uit de oceaan te recyclen  Hier maken we gebruik van de techniek die  Bioyarn toepast in samenwering met Parrell Willims , G-Star en Addidas En deze garen in textiel vergaren een microvezel textiel die we in een in made in 4 haven Laten produceren . Onderleiding van projectleider Ebami Tom . TU Delft student http://www.nu.nl/starten/3883928/boyan-slat-onderneemt-omdat-moet.html . Deze microvezel textiel heb ik Jenny Netten bedacht en daar heb ik een multifunctioneel product voor ontwikkeld voor onze Olympische en Paralympische Sporters en bezoekers van de Olympische Spelen. Dit product is multifunctioneel  te dragen we kunnen het aantrekken en deze ingebruik nemen tijdens deze Olympische Spelen in RIO 2016 .  Waar het plastic en riolering probleem de kop opsteekt . Zo onze crouwdfunding 

Een groter platform dan deze is nodig om de aandacht te vestigen dat het gebruik van Plastic een hald toe moet gebracht.

Doordat ik lid van postcodeloterij ben en van Greenpeace , lotto Zo KunstHall Rotterdam steunt . Vraag ik nu aan u Nedrrlanders , Europeanen , wereld burgers u hulp. 

Onze Nederlandse economie zal hier enorme meegeholpen worden. Mensen die baanloos zijn en nieuwe Europese burgers leren we  letterlijk naar een doel toe werken Olymische Spelen.Hier kunnen ze een vrijwilligersbijdrage voor krijgen, het nieuwe werken introduceren zodat deze mensen zich kunnen voorzien in hun eerste levens behoeften . Zo leren wij mensen en elkaar waarden en normen . 

Hier leren wij mensen wereld wijd van . Mensen ,bedrijven, banken, politiek. ik werk nu 9 jaar aan dit project en het is tijd om gezien en gehoord te worden. 

Warme groet ,

Want een slimme meid die op haar toekomst voorbereid ! 

 

Over deze activiteit

Categorie C2C & Recycling
Locatie Vondelweg 99 C, Rotterdam
Tijd 12:00 15:00
Organisatie Made in 4 haven
Website http://citylab010

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Jenny Netten